Saturday, February 28, 2009

Movimento indipendentista VENETI



El Moviment independentista VENETI lluita pacíficament i democràtica per a l'autodeterminació del Poble Vènet junt amb la nació catalana i tots els pobles qui comparteixen el mateix itinerari de llibertat per a la seva nació.
El Moviment VENETI està en contra del Tractat de Lisbona i d'una Europa centralista i esclava dels poders financiaris. Denuncia Berlusconi i el seu govern Italià per la política antivèneta che continua operant. Estem aquí per donar suport al Poble Català reconeixent els seus drets i per expressar la nostra amistat i solidaritat.
Independència per a Catalunya, independència per a Vèneto.

El poble vènet té més de 3000 anys de història. Les nostres gents es van estyablir a la laguna adriàtica entre el 1400 i el 1300 a.C. i amb el seu coratge i el seu enginy van donar lloc a una civiltat coneguda i respectada per tots: la Serenìsima Repùblica

En aquest segle ens han ensenyat a oblidar qui som, obstaculitzant el desenvolupament i l'ús de la nostra lengua i fent callar la nostra història. Avui, conscients de les nostres arrels culturals, I V estan junts amb tots els pobles d'Europa i del món per a recobrar el nostre passat, decidir el noste futur i defensar la llibertat.

Independència per a Catalunya! Independència per a Vèneto!

No comments:

Post a Comment